Szállítás

 

Szállítási lehetőségek

Saját járműveinkkel (egyeztetés után),

Futárszolgálattal

Következő napi szállítás

A 13 óráig leadott rendeléseket lehetőség szerint még aznap postázzuk, és a futárszolgálat már másnap munkaidőben kézbesíti is. Tartsa magánál azt a telefonszámot amit a regisztrációjakor megadott, így a futárszolgálat esetleges probléma esetén elérheti Önt.   Kérjük vegye figyelembe, hogy csak azon termékeket tudjuk ilyen rövid határidő belül eljuttatni Önhöz, melyek raktárról elérhetőek.

Nehéz csomagok szállítása

50 kg súlyhatárig tudjuk futárszolgálattal az árut kézbesíteni. Ezt meghaladó tömeg esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk a szállítás formáját. Amennyiben Ön nem tudja megoldani az elszállítást, mi megkeressük a leggyorsabb és leginkább költségkímélő megoldást, hogy az árut akadálytalanul eljuttassuk Önhöz.

Külföldi szállítás

Jelenleg Lengyelországba, Romániába és Szlovákiába tudjuk eljuttatni az árut. Ennek költségéről a megrendelés befogadásakor tudjuk informálni Önt. Keményen dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb szállítási formációt, s reméljük rövid időn belül sikerről tudunk majd beszámolni.

Szállítási díjak

Minden esetben a megrendeléskor pontos árat adunk a szállításra.

Részszállítás

Lehetőség van részszállításra is, de ez minden esetben a vevő költsége.