Bemutatkozás

 

A QUATTRO KER DEBRECEN KFT 2003 júniusában alakult a Prim Vol Trade Kft társvállalataként.

 

Gazdasági tevékenységét elsősorban – a korábban elvégzett piackutatások és a tulajdonosok szándékai alapján – a járműalkatrész piacon kezdte meg, ezen belül a haszongépjármű alkatrészek nagy- és kiskereskedelme képezte a fő profilt. Ez egészült ki a beszállítók termékpalettájába illeszkedő személygépkocsik illetve autóbuszok pótalkatrészeivel. 2003 évi tevékenységét a cég egy fővel kezdte meg, melyet a piaci igényeknek megfelelően folyamatosan fejleszt.

 

2004-ben kizárólagos vezérképviseleti szerződést kötöttünk a Polskie Autobusy Sp.z o.o.céggel az Autosan autóbuszok értékesítésére. 

 

Ez évben a minőségbiztosítási rendszerünket kiterjesztettük a járműértékesítés területére is, így mindkét fő tevékenységünkre  ISO tanúsítvánnyal rendelkezünk.

A 2005 évben Debrecenben megnyitott  Kamion alkatrész áruházunk, ezt követően 2008-ban a budapesti Alkatrész szaküzletünk  valamint a 2012-ben Tatabányán megnyitott újabb Alkatrész szaküzlet folyamatosan bővülő árukészlete is biztosítja vevőink felmerülő alkatrész problémáinak megoldását.   Társaságunk célja, hogy a közúti járművek környezetkímélő, biztonságos és gazdaságos üzemeltetéséhez, a viszonteladók és a különféle gazdasági társasági felhasználók valamint magánszemélyek részére megbízható, folyamatosan jó minőségű pótalkatrész- és tartozék beszerzési lehetőséget biztosítsunk. Beszerzési forrásaink  között szerepelnek elsődleges gyártók valamint a belföldi háttéripar képviselői és a pótalkatrész piac hivatalos nagykereskedői is.

 

Bízunk benne, hogy kínálatunkat tanulmányozva megtalálja nálunk a szükséges terméket, amennyiben kérdése merül fel, elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére.